Erdei "Madár" Zsolt Zalaegerszegen!

A Fightingsport Hungary Kick és Thai-Box Sportegyesület Zalaegerszeg meghívására érkezett a zalai megyeszékhelyre Erdei "MADÁR" Zsolt a Magyar Ökölvívó Sportági Szakszövetség szakmai társelnöke, Olimpiai bronzérmes, amatőr, valamint profibox világ, és európa bajnok. Egyesületünk központi edzőtermében (Extrem Fight Club Küzdősportcentrum, Gasparich Márk u. 3) megtartott edzésen bebizonyosodott, hogy nem csak nagyon jó sportszakember, hanem mint ember is óriási! Egyesületünk gyermek, valamint ifjúsági, és felnőtt sportolói is egy igazán nagyszerű embert, egy igazi bajnokot ismerhettek meg Zsolt személyében! Köszönjük Madár!

Videó az edzésről: https://www.youtube.com/watch?v=mXiFzYqjd_A&feature=share&fbclid=IwAR12JAVJ7VlkShu2oYAVQXoZPJdp0d2X5k55jFP40xbIXnEdHc0wKtpJSAc

Interjú Erdei Zsolttal: https://zegtv.hu/hirado-15098/?video=OJ0qIE-7g6U

Fényképek: https://www.facebook.com/ferenc.horvath.9/posts/3606627489366170?notif_id=1592551143507136&notif_t=feedback_reaction_generic


COMBAT SPORT

 KICKBOX / THAIBOX / K-1

BOX / SAVATE FRANCIA BOX

Már 26 éve Zalaegerszegen

Néhány kép egyesületünk életéből: (linkre kattintva):

A Fightingsport Hungary Kick és Thai-Box SE Zalaegerszeg tisztelettel köszönti Önt az Extrem Fight Club Küzdősportcentrum weboldalán.

A Fightingsport Hungary Kick és Thai-Box SE már 25 éve jelen van Zalaegerszeg városának sportéletében! Egyesületünk tagja a Magyar Muaythai / Thai-Box Országos Sportági Szakszövetségnek, valamint a Magyar Ökölvívó Országos Sportági Szakszövetségnek, továbbá a Magyar Savate Franciabox Szövetségnek is. Az Extrem Fight Club Küzdősportcentrum (minden részre hajlás nélkül) állíthatjuk, hogy Zalaegerszeg egyik legjobb edzőterme. Azoknak, akik csak hobby szinten akarnak mozogni, továbbá azok számára is akik szeretnék kipróbálni felkészültségüket versenyeken is. A megfelelő felkészülés után lehetőség van amatőr, fél profi, de akár profi versenyzésre is!

A terem zsákokkal, paok/ pontütők / pajzsok stb. valamint egy 6x6 m -es dobogós ringgel van felszerelve. . Nem egy országos versenynek is otthont adott már a terem, és tervezzük a továbbiakban is, hogy K-1, vagy más ringes szabályrendszerű versenyeknek is helyt ad. Így talán nem is olyan nagy csoda, hogy több klubtagunk (gyermek, ifjúsági felnőtt, veterán korosztályban egyaránt) rendelkezik komoly nemzetközi eredményekkel. Profi Kickbox Junior Világbajnok, amatőr világbajnokok (K-1, Kickbox, Touchsparring), Világ Kupa győzelmek (Kempo, Savate Francia Box) európabajnokok (K-1, Kickbox, Teakwondo), ill. dobogós helyezéssel (K-1, Kickbox, Savate, Kempo, Touchsparring) rendelkező sportolók. Célunk, hogy az EFC-ben (Extrem Fight Club) minél többen találják meg számukra fontos mozgás lehetőséget akár hobbystaként, akár versenyzőként. Sok szeretettel várunk gyermekeket (már ovisokat is), felnőtt nőket, valamint férfiakat egyesületünkben.

Edzéseinkkel kapcsolatos információkat az órarendre kattintva találhatják meg.


A Zalaegerszegi  Extrem Fight Club Küzdősportcentrum térképen.